Skip to main content

Glidecreme – den uundværlige hjælper

29
0

Måske er du af den opfattelse, at glidecreme kun er noget kvinder bruger, når de ikke kan blive våde nok. Men det kunne ikke være længere fra sandheden. Glidecreme er en uundværlig del af ethvert sexliv, og det kan øge både din egen og din partner nydelse.

Glidecreme kan bruges, når du onanerer, til at gøre forspillet mere frækt og selvfølgelig til at få samlejet til at glide lettere. Uanset hvad vil den glidende creme være en lille hjælper, der kan gøre en verden til forskel. Læs med her og lær alt om glidecreme. Det er nemlig ikke bare vigtigt, at du bruger glidecreme, men også at du bruger den rigtige.

Ikke kun til kvinder i overgangsalderen

Hvis du tror, du kun skal bruge glidecreme, når du rammer overgangsalderen, og oplever problemer med intim tørhed, så kan du godt tro om. Glidecreme skal ikke ses som et redskab til at udbedre et problem (selvom det selvfølgelig også bruges til dette). For glidecreme er et erotisk tilbehør, der kan øge din nydelse.

Når du bruger glidecreme, vil alt føles glat og lækkert, og du vil uden tvivl kunne mærke, hvordan enhver berøring føles mere intens og stimulerende. Så har du endnu ikke oplevet glidecremens pirrende egenskaber, kan vi kun opfordre dig til at komme i gang.

Hvorfor er glidecreme så vigtigt?

Glidecreme er vigtigt, både når du bruger sexlegetøj, og når du ikke gør. Det er nemlig med til at få alting til at glide let, og du kan derfor undgå både ømhed og rifter, som kan være svært at undgå ved samleje eller brug af sexlegetøj.

Dyrker du analsex, er et glidemiddel naturligvis nødvendigt. Uden kan det gå hen og blive direkte smertefuldt. Det er altså ikke her, du skal gå hen og blive nærig. Brug de ekstra penge det koster at købe en glidecreme og få en god oplevelse. Som du kan se på Danmarks ældste sexshop, er der glidecreme nok at vælge imellem, og det hele kan fås til en yderst rimelig pris.

Glidecreme og sexlegetøj – den bedste kombination

Der er noget særligt, du skal være opmærksom på, når du skal bruge et glidemiddel sammen med dit sexlegetøj. Det er nemlig vigtigt at du bruger den rigtige type af glidecreme. I grove træk findes der to typer glidecreme. Den ene er vandbaseret mens den anden er silikonebaseret.

Som du måske allerede ved er meget sexlegetøj lavet af silikone eller et silikonelignende materiale. Og selvom man skulle tro, at silikone sexlegetøj passede sammen med silikonebaseret glidecreme, er det faktisk lige omvendt. Derfor anbefaler man som hovedregel altid at bruge vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj.

Hvornår kan jeg bruge hvad?

Glidecreme er vigtigt, og derfor er det også vigtigt, at du er helt sikker på, hvornår du må bruge hvad. Så for at opsummere; skal du bruge sexlegetøj, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Det er også denne du anbefales at bruge ved vaginalt samleje.

Skal du til gengæld dyrke analsex, kan en silikonebaseret glidecreme anbefales. Den har en god glideevne, der bare bliver ved, og er derfor perfekt at bruge her. Som altid er der en undtagelse til reglen – og det gælder også, når det kommer til sexlegetøj og vandbaseret glidemiddel. Du kan nemlig godt bruge silikonebaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj, hvis det er lavet af glas eller metal.

Nu har du forhåbentlig alle de oplysninger, du har brug for, så du kan finde den helt rigtige glidecreme til netop dine behov.

Tags

David