Vilkår for brug

Når du benytter de services som dette site stiller til rådighed, accepterer du nedenstående vilkår.

• Brugen af cookies er yderst begrænset, men kan forekomme.
  • Ingen oplysninger vil på noget tidspunkt blive givet videre til tredjepart.
  • Hvis sidens services benyttes til at overtræde gældende dansk lov kan sidens ejer blive nødt til at videregive oplysninger til myndighederne til videre efterforskning. Siden skal ikke bruges til ulovligheder af nogen art, og peecee.dk vil selvfølgelig samarbejde med myndighederne i den grad det kræves og forventes.
  • Den enkelte bruger står til enhver tid til ansvar for hans/hendes brug af sitet, og ved misbrug af sitet kan brugere blive nægtet adgang til sitet.
  • Når du henter filer fra sitet bør du være forsigtig - filerne der uploades bliver ikke virusscannet, og du bør derfor altid bruge antivirus-software

Du bør altid opbevare en kopi af de data du uploader til sitet, idet der ikke er nogen garanti for, at dataene er fuldstændig beskyttede. Sitet stiller gratis services til rådighed, og derfor kan der ikke garanteres for fuldstændig datasikkerhed. Vi forbeholder os retten til altid at kunne slette filer på siden uden varsel.

Det er ikke lovligt at uploade filer med copyright der tilhører 3. part.

Det er kun muligt at uploade filer i følgende formater:

jpg, png, gif, bmp, psd, tif, tiff, tga, wmf og dem.

Misbrug og overtrædelse af copyright bedes meldes via email: webmaster [at] tweak [dot] dk.

Oplysninger vil blive udleveret til copyright ejer.

Peecee.dk benytter en session cookie i forbindelse med din bruger på Peecee.dk. I denne session cookie gemmes der udelukkende oplysninger om din session på siden.

Hvis du ikke ønsker en session cookie fra Peecee.dk, kan den fravælges i Microsoft Internet Explorer under "Tools" og "Internet Options" i menuen. Herefter vælges et niveau forskelligt fra "Accept All Cookies" så knappen "Sites" bliver tilgængelig. Vælg knappen "Sites" og skriv "www.Peecee.dk" i feltet "Address of website" og tryk på knappen "Block". Hvis du igen ønsker at tillade en session cookie fra Peecee.dk gøres det samme hvor der tilsidst vælges "Allow" eller "Remove".

Bannerannoncerne på Peecee.dk benytter ligeledes cookies. Egne cookies benyttes udelukkende til at registrere clicks på de forskellige annoncer, og der gemmes altså ingen informationer der sporer din videre færden på internettet eller i din browser via disse cookies. Peecee.dk benytter ikke cookies til målretning af reklamer. Ud over egne bannere, har Peecee.dk også bannere fra tredjeparts annoncenetværk, der kan benytte cookies.

Peecee.dk benytter Google Analytics. Google Analytics er et statistikværktøj og informationer indsamlet via Google Analytics omfatter udelukkende din færden på siden og er 100% anonymiserede.

Flere informationer
Du kan på minecookies.org læse mere om cookies generelt, og det også er muligt at få hjælp til at fravælge cookies fra en række annoncenetværk.

Script til cookie accept er leveret af Minecookies.org.

Vejledninger til at slette cookies
Sådan sletter du cookies i forskellige Internetbrowsere og i Adobe Flash.

Sådan sletter du dine cookies i Microsoft Internet Explorer

Sådan sletter du dine cookies i Mozilla Firefox

Sådan sletter du dine cookies i Google Chrome

Sådan sletter du dine cookies i Opera

Sådan sletter du flash cookies (gælder alle browsere)

Copyright 2001-2016 ©