Skip to main content

Guide: de bedste løsninger til dit webhotel

15
0

Websites er vigtige for virksomheder, organisationer, kunstnere, designere og mange flere forskellige kategorier. De er ansigtet udad til for omverdenen og den måde de kan udtrykke sig på professionelt, som ikke er de sociale medier. Derfor er websitets funktionalitet, brugervenlighed og indhold utroligt vigtigt at gøre relevant for brugerne - der kan være potentielle kunder - og det kan være svært lige at vide, hvordan det gøre bedst. Der er mange ting, der bør tages stilling til i forbindelse med at oprette et website - nogle af dem er:

  • Hvad skal mit domænenavn være?
  • Hvilket webhotel skal jeg vælge?
  • Hvor finder jeg domæne og webhotel?
  • Hvordan optimerer jeg mit indhold?

Der er sikkert mange flere spørgsmål end disse, og det er der råd for.

ECS guider dig gennem junglen af web-tjenester

Hvis du er tvivl om hos og hvem og hvor du skal bruge dine penge i forbindelse med at oprette et website, er der hjælp at hente mange steder. Men er de nu også troværdige? Det er altid vigtigt at væbne sig med en vis skepsis, når det kommer til guides til at navigere i, bruge og distribuere på internettet. Men en god og erfaren rådgivning kan fås ved virksomheden ECS, der har en masse gode råd og tips til, hvordan du finder den løsning, der passer bedst til dig.

Få rabat på webhotel med ECS

ECS holder løbende øje med gode tilbud og rabatter på webtjenester, derfor bør du også holde et vågent øje med, hvad der sker inde på deres website. Du kan blandt andet finde en skøn rabatkode til webhoteller med UnoEuro, der giver dig de første 3 måneder webhosting helt og aldeles gratis. Derefter koster det dig kun 1,25 EUR om måneden at benytte sig af den billigste løsning inden for webhotel hos UnoEuro.

Tags

David