Skip to main content

Indtil den næste oplader kommer på markedet

52
0

Vi ved det egentlig godt alle sammen. En iphone, et laderkabel – begge dele er sart udstyr… Eller i hvert fald dele af dem er. Det kan godt være, at selve telefonen har panserglas og ikke går i stykker, hvis jeg taber den ned i asfalten eller stengulvet i køkkenet. Det kan også godt være, at den er særligt smart og tåler fugt, ja måske ligefrem vand. Men selve indmaden og de små stik og knapper som er nødt til at være der for at vi kan sætte høretelefonerne eller opladeren i telefonen, de tåler ikke at man er hårdhændet.

Det samme gælder selve opladeren, uanset om det er thunderbolt eller lightning eller hvad det er, så er elektronikken i iPhone opladerkablerne også bare så småt og fint, at de heller ikke tåler at blive most og mast.

Derfor bør vi også alle sammen sørge for at lade op, inden vi tager hjemmefra eller pakke laderne ind i noget, der kan beskytte dem i lommen, tasken eller hvor vi nu opbevarer dem. For så undgår vi jo, at der kommer krummer i, at de bliver mast mellem andre ting i skoletasken eller en af de mange andre situationer, der kan betyde en ødelagt oplader. Faktum er bare, at de fleste af os glemmer det gang efter gang, eller af andre årsager slæber dem med. Resultatet er desværre, at vi må ud og købe ny oplader.

Og så er det jo først, at det bliver irriterende. For det er en ren jungle af stik, opladere, opladerkabler, lightning, thunderbolt og så videre og så videre…. Det er netop der, vi tænker: Jeg skulle bare have pakket det ordentligt ind, så det ikke var gået i stykker, for det der show, det gider man virkelig bare ikke! Så når nu du for 117. gang har være inde og bestille dit nye lader kabel, skal vi så ikke love hinanden, at nu finder vi et lille etui, pung eller lignende, som det der kabel kan bo i, når det ikke er i brug – i hvert fald ind til Apple kommer med et nyt?!

 

Tags

David