Skip to main content

Julegaveidéer til den eventyrlystne mand

38
0

Om man vil det eller ej: Julen nærmer sig hastigt, så du skal snart i gang med at købe årets julegaver, hvis du skal undgå at gå i panik i sidste sekund.

 

I dette blogindlæg bliver du præsenteret for en håndfuld gode julegaveidéer til den eventyrlystne mand. Det er vel at mærke gaveidéer, der skiller sig ud fra traditionelle gaveidéer som barbermaskiner, havemaskiner og sweatere.

 

En tur i helikopter

 

Hvilken eventyrlysten mand vil ikke elske at få en tur i helikopter?

 

Helikopterflyvning er ikke kun tilegnet de mest velhavende mennesker. Det koster nemlig ikke en formue at flyve helikopter, hvis man køber en oplevelsesgave. Den typiske helikoptertur har en varighed på omkring 10-20 minutter, men nogle ture er endnu længere.

 

Før du bestiller en helikoptertur til den heldige modtager, bør du sikre dig, at han ikke lider af højdeskræk, da helikopterflyvning og højdeskræk ikke ligefrem går i spænd.

 

Kilde: https://duglemmerdetaldrig.dk/julegave-til-ham/

Køretur i en superbil

 

Den gennemsnitlige mand har ikke råd til at købe en superbil, men det har ikke den store betydning, når der er mulighed for at booke en køretur i en superbil i millionklassen. I dag er der stort set ingen grænser for, hvilke biler man kan prøve kræfter med. De mest eftertragtede biler stammer fra Audi, Lamborghini, Ferrari og Lotus, men der er også mange andre eksklusive bilmærker repræsenteret.

 

En superbil kan typiske accelerere fra 0-100 km/t på ganske få sekunder, så det er ikke hestekræfter, man kommer til at savne. I stedet for at købe en superbil til ham kan du nøjes med et købe et gavekort på en køretur i en valgfri superbil. Det er en gaveidé, som vil vække glæde hos de fleste mænd.

 

Kilde: https://gavespot.dk/gave-til-ham/

 

Skræddersyet rejse i eventyrets tegn

 

Det er meget almindeligt, at den eventyrlystne mand elsker at rejse, da der på rejser er mulighed for at opleve nye kulturer, naturfænomener og meget andet. Det er ikke helt omkostningsfrit at give ham en skræddersyet rejse i eventyrets tegn, men det er en gaveidé, som med al sandsynlighed vil blive modtaget med stor glæde.

 

Tags

David