Skip to main content

Snart tid til at få luftet benene

17
0

Vi er forhåbentlig snart på vej mod varmere tider her i Danmark, og med varmere tider, betyder det også mindre tøj. Vi kan få lov til at slippe af med den store vinterjakke, få luftet tæerne og ikke mindst få sommertøjet frem.

For rigtig mange kvinder betyder det bare ben. Nu skal de ben, der har været lukket inde hele vinteren altså ud og luftes. Det betyder derfor også for mange kvinder, at vinterpelsen skal fjernes. Og med vinterpelsen mener jeg selvfølgelig den mængde hår på benene som vi har nået at gro henover vinteren, for hvem gider at barbere ben, når de alligevel skal pakkes ind. Derudover giver det altså lidt ekstra varme, og hvem har ikke brug for det, når den sibiriske kulde slår ind.

Hvilket hårfjerningsmiddel skal benyttes?

Der skal altså allerede nu overvejes hvilket middel, der skal bruges til fjernelse af disse hår. Her tænker du måske, at du bare har tænkt dig at bruge din gode gamle skraber, og så bare barbere ben hver anden dag, for så hurtigt går det jo, før hårene begynder at titte frem igen. Der findes faktisk rigtig mange hårfjerningsmetoder, som man kan benytte sig af i stedet for den gode gamle skraber.

At blive vokset

At få vokset ben er en udmærket metode til hårfjerning. Man kan enten vælge selv at gøre det, eller man kan vælge at gå til en professionel, der ved hvad de laver. Ulempen ved at blive vokset er dog, at man skal vente med at blive vokset til hårene har en hvis længde. Det kan altså godt gå hen og blive et problem, hvis man gerne vil have glatte ben hele sommeren, og ikke har tålmodighed til at have halvlange hår på benene i et par uger, før man kan blive vokset igen.

Permanent hårfjerning

Man kan også vælge at satse på den helt effektive og en smule dyrere metode. Man kan nemlig få fjernet sine hår fuldstændig og permanent ved hjælp af laser. Dette er en virkelig effektiv metode, men er både tidskrævende og koster en masse penge.

Den gode gamle skraber

Hvis du vælger den gode gamle skraber, så skift i det mindste skraberen ud en gang imellem, så den i hvert fald er hygiejnisk at bruge. Derudover er det også en god ide, at benytte sig af hårfjerningscreme, både inden og efter man har skrabet ben, da dette kan forhindre røde knopper i at forekomme.

Om du vælger den ene eller den anden metode til hårfjerningen, eller om du bare stiller dig tilfreds med at have hår på benene, er det i hvert fald altid en god ide, at undersøge ens muligheder, inden man for alvor går i gang med den helt store hårfjerningsproces.

Tags

Nikoline