Skip to main content

Styr din flytning digitalt, når du flytter hjemmefra

44
0

Dette indhold er sponsoreret

Skal du til at flytte hjemmefra? Når du er ved at flytte hjemmefra, er der mange ting, som du skal forholde dig til bl.a. økonomi og forsikringer. Rigtig mange af disse ting kan faktisk ordnes digitalt over nettet, så du hurtigt kan gøre dig klar til at flytte.

 

Råd

  1. Når du flytter, kan det være, at du bliver nødt til at skifte læge. Hvis du flytter længere væk, kan det også være værd at overveje at skifte tandlæge. Dette er op til dig selv, og du skal selv finde ud af, hvor lang tid du vil bruge på transport for at komme til henholdsvis lægen og tandlægen.
     
  2. Du skal skifte din adresse. Når du flytter, er der nogle institutioner, som registrerer din flytning automatisk, mens du andre steder selv, skal sørge for at oplyse dem om din flytning. Dette gælder bl.a. din tandlæge, arbejdsgiver og abonnementer.
     
  3. Hvis du er under uddannelse, kan du søge om SU.
     
  4. Når du kender til dine månedlige udgifter, kan det være en god ide at lægge et budget. Budgettet kan være for et år for, at du undgår at stå uden penge i slutningen af måneden. Når du lægger budgettet, er det vigtigt at tage alt fra mad til Mobilabonnement med. Ofte kan du spare en del penge ved at sammenligne priser på mobilabonnementer og tjekke, hvad du har brug for at taletid og data.

 

Forsikring

Du kan ikke komme uden om, at du skal have en række forsikringer, når du flytter hjemmefra. Du skal sørge for at være dækket, hvis der pludselig skulle ske dig noget. Det kan være en god ide at kontakte forskellige forsikringsselskaber for at se, hvor du kan spare flest penge samtidig med, at du kan tegne en forsikring, som passer til dig og dine behov

Tags

Kristian