Skip to main content

Udstyr du ikke kan undvære på din telttur

79
0

Har du planer om at tage en telttur? Det kan være på egen hånd, men det kan også være meget hyggeligt at tage af sted med hele familien. Når du arrangerer en telttur, er der mange ting, du skal have styr på. En af de ting, det er udstyret til turen. For at gøre det let for dig, kan du i denne artikel læse mere om, hvilket udstyr du ikke kan undvære på din telttur.

 

En powerbank til opladning af din mobiltelefon

Det er rart at have mobiltelefonen med på turen, så længe den primært bruges til praktiske formål såsom at tjekke vejrudsigten, kortet eller undersøge noget på nettet. Det er om end ikke let at oplade mobilen, hvis den er gået ud, og du er midt ude i ingenting. Her er en powerbank et nyttigt redskab, som du ikke kan være foruden på din telttur. Er du på udkig efter en powerbank, kan du finde nogle effektive powerbanks her: https://www.grejfreak.dk/shop/192-powerbank/.

 

Vil du selv lave mad på turen, så er madlavningsgrej væsentligt

Det er ikke let at lave mad i det fri, hvis du ikke har det rette udstyr til formålet. Du kan eksempelvis købe en trangia, der er velegnet til madlavning i naturen. Har du planer om at lave mad over bål, kan dine planer hurtigt blive ruineret af det uforudsigelige danske vejr, hvorfor det er en god idé at have en backup-plan.

 

Få en god nats søvn med en ordentlig luftmadras

Nogle kan nøjes med et liggeunderlag, men vil du gerne sove ordentligt på din telttur, så kan du med fordel medbringe en luftmadras til formålet. En luftmadras kan gøre underværker for din søvn af især 2 årsager:

 

  • Din krop kan nemmere holde på varmen, når du ikke ligger så tæt på jorden.
  • Komforten øges markant, da du ligger på et blødere underlag.
Tags

Kristian