Skip to main content

OnePlus 6T – den nyeste flagskibs-dræber!

32
0

Markedet for smartphones er, hvis man tager alle modeller, mærker og producenter i betragtning, mildt sagt uoverskueligt. Dog er der nogle få producenter, som for alvor formår at cementere sig i vores bevidsthed og vinde vores hjerter – en af de nyere i den liga, er firmaet OnePlus, der med sin nyeste lancering, OnePlus 6T, virkelig bider skeer med de helt tunge spillere på markedet.

Fuld valuta for pengene

Hvis ikke du allerede kender til OnePlus, skal du ikke være ked af det. De er et forholdsvist nyt firma, men med en imponerende produktportefølje. Siden deres første lancering, OnePlus 1, tilbage i 2014, har firmaet sendt hele 8 modeller på markedet. Den seneste – dvs. nummer 9 i rækken – hedder OnePlus 6T, og er mere end bare en anden smartphone – det er et seriøst alternativ til de helt store producenters flagskibsmodeller.

OnePlus 6T har – og kan – alt det, du vil forvente af en smartphone anno 2018. Forskellen er bare, at en OnePlus 6T’s pris er noget lavere end hvad man kunne forvente.

En hel del lavere, faktisk!

OnePlus 6T vs. iPhone XS Max

Hvis vi lige holder fast i prisen et øjeblik, så kan du købe den mest toptunede OnePlus 6T for 4.799 kroner, hvis du kun vil have telefonen. Til sammenligning koster en topudstyret iPhone XS Max 12.999 kroner, hvilket giver en prisforskel på 170%. Med andre ord kan du, for den samme pris som iPhonen, altså købe to(!) stk. OnePlus 6T, og stadig have 3.400 kroner at snolde for. De penge kunne du f.eks. bruge som tilskud på et par lækre trådløse høretelefoner, da OnePlus 6T – ligesom så mange andre nu om dage – ikke har et minijack-stik.

Dog er det nok de færreste, der køber to telefoner ad gangen, bare fordi de kan, så reelt vil du nok nærmere have 8.200 kroner at spendere, hvis vi holder fast i udgangspunktet fra før.

OnePlus 6T specifikationer

Når OnePlus annoncerer deres 6T som en flagskibs-dræber, så ligger det et relativt højt pres på dem selv. Men med udgangspunkt i hardwaren, ser det ikke ud som om, at det bare er noget de siger. Der er virkelig både saft, kraft og gods i den nye model.

Du får:

  • 6,4” AMOLED display med diskret, dråbeformet ”notch”
  • Batteri med hele 3700 mAh kapacitet
  • Dual-kamera
  • In-display fingeraftrykslæser
  • 20 MP kamera
  • Op til 8GB RAM
  • Op til 256 GB hukommelse
  • Android 9

Til trods for rigtige fine specifikationer, revolutionerer OnePlus 6T ikke markedet synderligt. Men det har heller aldrig været deres hensigt.

Hensigten er derimod at levere exceptionel performance til en aldeles fornuftig pris. Dermed kan man sige, at ja, der findes mobiler på markedet, som ”vil” mere og som eksperimenterer med banebrydende teknologi, men dels ved vi ikke med sikkerhed om denne teknologi overhovedet er værd at have, eller om det nødvendigvis gør de pågældende enheder bedre.

Dernæst er der prisen, som vi er nødt til at have med i ligningen – for selvom OnePlus 6T ikke har alt som den moderne verden har at byde på, så får du en solid smartphone, hvor hastighed, brugervenlighed og generel bekvemmelighed er i absolut fokus – den koster bare kun en tredjedel af, hvad dens konkurrenter i samme liga koster.

Tags

David