Skip to main content

Søgen efter den gode håndværker

15
0

Når der er tale om håndværk skal kvaliteten være helt i top. Ikke kun materialerne men også håndværkeren der skal udføre arbejdet, så man ved at det bliver gjort ordentligt og der er mange muligheder for at få en god håndværker til at gøre arbejdet. Både danske men også mange udenlandske arbejder som kommer fra Polen, kan gøre arbejdet. Men er der forskelle både på godt og ondt og hvad er vigtigt når man skal ud og finde en håndværker.

Servicen skal være i top

Service er klart en del af det. Service er vigtigt hvis man gerne vil have kunder, men også bibeholde de eksisterende kunder i firmaet. Samtidig bliver verden mere og mere digital og services skal oftere findes på nettet. Det ses især hos de danske håndværkere som også findes på nettet, og det er vigtigt med informationer, som er nemt tilgængelige og lette at forstå. Det er vigtigt at kunne kontakte firmaet nemt og hurtigt og det er vigtigt de yder en god service og kan vise dette på nettet. Hvis man kan være med der og servicen er i top, er der store chancer for at man som håndværkere klarer sig godt, fordi man bliver valgt frem for sine konkurrenter som ikke er online og nemme at finde på Google.

Nettet spiller en stor rolle

Og det er ikke kun det at være online, som er vigtigt, man skal også kunne leverer en hvis kvalitet som håndværker. Man skal være dygtig og præcis i sit arbejde og dermed være med til at sørge for den bedste service for kunden. Det er vigtigt at når man som kunde finder en tømrer(evt. link) der kan levere tømrerarbejde af høj kvalitet hvis man skal have lavet en terrasse, så man i sidste ende får noget som man også bliver glad for.

Vicevært med forskellige kompetencer eller håndværker med speciale

Sammenligner man det med f.eks en polsk håndværker ses noget andet, både i forhold til specialister men også online. Mange polske håndværkere som arbejder og bosætter sig i Danmark er multikunstnere indenfor alle slags håndværk, da uddannelse i Polen ser noget anderledes ud. De bliver uddannet indenfor mange områder på en gang og har ikke muligheden for at specialisere sig på samme måde som danske håndværkere kan, da de ofte vælger en bestemt målrettet uddannelse netop som VVS, elektriker eller tømrer.

En multikunstner kan have god værdi, hvis man skal agerer som vicevært, hvor det er vigtigt at skulle kunne en masse forskellige ting, men sammenligner man med f.eks. malerfirmaer, som ikke laver andet end at male er de betydelig dygtigere indenfor det felt end en multikunstner, der kan mange forskellige ting.

Kontakten er vigtig

Arbejdsudførelsen kan være høj og af god kvalitet, men folk kan have sværere ved at finde og komme i kontakt med polske håndværkere, på trods af at de ofte er langt billigere end de danske, da de ikke har personlige websites og services den vej igennem som andre danske håndværkere er mere inde i.

Så afhængig af hvilken service man som kunde har brug for er der mange muligheder inden for en masse forskellige erhverv og om det skal være specialister inden for noget helt bestemt eller en multikunstner som skal kunne en masse.

Tags

Nikoline