Skip to main content

40 bedste fitnessblogs i 2018

728
0

Hvis du ligesom jeg går rundt og synes, det er lidt svært med det træning, at spise sundt, eller bare mangler inspiration til et sundere liv, så ved du også, hvor vigtigt det kan være at hente noget hjælpe udefra. Jeg har personligt brugt mange blogs til at føre mig igennem de svære træningsstunder, og den erfaring vil jeg gerne give videre Her er derfor mine 40 bedste fitness/træningsblogs i 2018.

Jeg har delt dem op i otte kategorier, så du kan få et bedre overblik over, hvem der er bedst til hvad. Jeg har selvfølgelig fundet en vinder i hver kategori, som jeg har markeret med en fin medalje.

Som det syndige flødeskum på lagkagen har jeg til sidst fundet den totale top tre over de allerbedste blogs. God læselyst!

Erfaring

Det er vigtigt, at en fitnessblogger har en større erfaring end mig, og det er et rigtigt stort plus, hvis den erfaring er professionel. Hvis en blogger har trænet i mange år og har sat sig ind i træning, og hvad der virker, så skaber det utrolig meget tillid. Hvis en blogger ovenikøbet er uddannet personlig træner eller andet i den dur, så giver det endnu mere troværdighed til, at personen har styr på hvad han/hun snakker om.

Jeg har inden for erfaring nomineret de 5 danske fitnessbloggere, som jeg mener er de mest rutinerede ræve inden for deres område.

marinaaagaardblog.com

Marina Aagaard blog

Marinaaagaardblog.com er skrevet af Marina Aagaard, som har mange års erfaring inden for træning og sundhed. Hun har en master i fitness og træning fra Syddansk Universitet, har undervist i over 25 år, og udgivet 30 bøger inden for sundhed, træning og fitness. Det giver hende stor troværdighed, og man får på bloggen igen og igen bekræftet, at hun er ekspert inden for emnerne fitness, træning og sundhed.

 

 

 

sarahsdailytraining.com

Sarahdailytraining blog

Sarah Lindasdatter Troelsen Krarup, som har bloggen sarahsdailytraining.com, skriver om sin hverdag inden for fitness og bodybuilding. Grunden til, at jeg finder hende relevant inden for kategorien erfaring, er bl.a. hendes resultater til fx DM i fitness og bodybuilding i september sidste år, hvor hun vandt hele fire guldmedaljer. Tillykke med det!

 

 

 

henrikduer.dk medalje

Henrik duer blog

Henrik Duer skriver på sin blog henrikduer.dk, og han har en bred vifte af erfaringer, når det omhandler fitness. Henrik er uddannet træningsfysiolog, har været træner og er kendt som vært på TV3 programmet “Ekstremt fed - et år til at redde livet”. Samtidig er han fysisk træner for diverse lands- og elitehold i Danmark og har skrevet fire bøger om vægttab.

Alt dette tilsammen er med til at bevise hans erfaring inden for emnet, og hans karriere som træner for store hold og tv omkring vægttab gør det kun stærkere. Hans blog ligger i tråd med det, og jeg har læst mange gode indlæg, som har gjort mig klogere.

 

fitness-blog.dk

Fitness-blog

Bloggen er drevet af Kim Fredtoft og Kristian Bradsted. De har begge en uddannelse inden for sundhed og idræt. Kim har arbejdet som instruktør og personlig træner, men har dog ikke gjort det professionelt siden 2001. Kristian er stadig personlig træner med over 10 års erfaring. Han underviser inden for fagene idræt og sundhed. Ved siden af det er han kendt fra Ekstra Bladet, Aftenshowet og Ha’ Det Godt på DR1.

Jeg mener, at de to tilsammen har vist deres værd inden for fitness og sundhed, da de er kendt fra medierne og samtidig har fungeret som personlige trænere på et professionelt niveau.

 

styrk.nu

Styrk.nu

Styrk.nu er ejet og skrevet af Toke Henckel Henriksen. Han skriver om sine egne erfaringer, og hvad han har lært om fitness. Ud over dette er han samtidig personlig træner og afholder en mini-workshop her i starten af 2018.

Grunden til, at jeg nominerer ham til den mest erfarne fitnessblog, er hans udvikling helt tilbage fra december 2014, hvor de tidligste blogopslag er fra. Han forstår at udnytte sin erfaring som personlig træner til at give gode forklaringer og instruktioner i, hvordan et træningsforløb bliver udført.

 

Kost

Træning og kost hænger i den grad sammen. Det betyder rigtig meget for folk, der træner, hvad de indtager, men også folk, som bare ønsker at leve sundt og have mere fokus på deres kost, går rigtigt meget ud af at læse blogs om fitness og fødevarer.

Personligt er det især vigtigt for min træning, at min kost giver mig bl.a. protein nok, da jeg udelukkende spiser vegansk. Via blogs kan jeg få gode tips, råd og opskrifter til både at gøre min hverdag mere grøn, men samtidig også til at yde 100 procent under min træning.
I den forbindelse har jeg fundet 5 bloggere, som har fokus på træning og kost, samt en masse gode inspirerende indlæg om, hvordan du nemmere kan tilføre den grønne kost til din hverdag.

christinebonde.dk

ChristineBonde

Christine Bonde skriver en super god og velovervejet livsstilsblog, som handler om kost og opskrifter. Det er et godt udgangspunkt, hvis du har et ønske om velvære, sundhed og selvudvikling - og måske har et ønske om at spise mere plantebaseret.

Hendes blog er god, fordi hun gør det nemt og overskueligt, så selv folk, som har super travlt i hverdagen og ikke har det store overskud, har lyst til at prøve de opskrifter, hun deler. Samtidig har hun flere indlæg, der fortæller, hvorfor hun vælger at leve på denne måde, og hun rådgiver om, hvordan selv fast food- og kageelskere som mig kan få lyst til at spise sundere.

 

cathrineyoga.dk

Yoga

Cathrineyoga er en blog skrevet af den professionelle yogalærer Cathrine Koefoed. Den fokuserer på sund livsstil med primær fokus på mad og opskrifter, der er gode for din yogatræning. Hendes vifte er meget bred, da hun både har veganske, vegetariske og glutenfrie, men også nemme opskrifter. Så der er noget for enhver smag, hvis man ikke har lyst til at lægge kød helt på hylden, eller simpelthen bare ikke kan undvære sin ostemad.

Hun har også rigtig mange lækre sundere alternativer til kage, slik, og generelt søde sager, som man får lyst til at sætte tænderne i bare ved at se på billederne. Mums!

 

trainingday.dk

Trainingday

Training Day er, som navnet også tydeligt indikerer, en blog, som meget op i styrketræning og at opbygge muskler og styrke. Den indeholder mange gode træningstips, men den giver også en masse tips til kosten og opskrifter, der er meget proteinrige og nemme at lave.

Der er blandt andet mange opskrifter med kylling, og hvordan man nemt kan spice det op med lækre frugter og grøntsager, samt gode bud på proteinrige fødevarer, såsom skyr, oksekød eller bønner, hvis man mangler lidt inspiration til proteinkilder i hverdagen.

 

marielouisecramer.dk

Marie Louise Cramer

Her er både træning og sund mad i fokus. Det er en god blog, hvis man har brug for inspiration til sund og nærende kost uden at skulle overspise og indtage for mange kalorier for at blive mæt.

Marie Louise Cramer inspirerer til fornuftige og holdbare vægttab, men uden at skulle overholde alt for mange strenge regler og skære af for mange madvaner ud af sin nuværende kost. Regler som de fleste af os alligevel ender med at bryde, når vi har tabt os, så vi ofte ender med at tage det hele på igen. Hun har i hvert fald min stemme, hvis det betyder, at jeg kan få lov til at spise kage - bare indimellem.

 

dkira.com medalje

Kira Eggers

Kira Eggers er personlig træner og kostvejleder, og hendes blog er fyldt med en masse inspiration til at kickstarte din personlige træning, vægttab eller veganske kost. Dette er en rigtig god blog til dem, som i forvejen træner, men ønsker mere fokus på deres kost eller har et ønske om at leve vegansk.

Den handler om, hvordan man kan kombinere ens træning og veganske livsstil på en fornuftig måde. Det er også en god blog for folk, som i forvejen er vegetarer eller veganere, og som ønsker træning i deres hverdag uden at gå på kompromis med livsstil og kostvaner.

Man kan få god inspiration fra nogle af de opskrifter, som er på bloggen. Det er i hvert fald et sted, jeg besøger ofte, da jeg som sagt lever vegansk og træner, men også ønsker at opbygge mere styrke og helst ikke blive svagere i min muskulatur, bare fordi jeg lever af grønt.

 

Troværdig

Det er virkelig vigtigt, at en blogger er oprigtig. Hvis en fitnessblogger kun skriver om alle de sunde ting, han/hun spiser, og alt det han/hun får trænet, så begynder det at virke unaturligt for mig. Så tror jeg ikke på det. Men hvis en blogger derimod er realistisk og også skriver om de gange, han/hun er faldet i slikskålen, så bliver det mere realistisk og nemmere at forholde sig til. Sådan er det bare!

Jeg har nomineret de 6 danske fitnessbloggere, som jeg mener er de mest oprigtige og troværdige.

workoutwithme.dk

Workoutwithme

På workoutwithme.dk skriver de, så man ikke føler sig alene. De er ikke ude på at belære os om noget på nogen arrogant måde, men de fortæller os helt simpelt, hvordan tingene hænger sammen. Det er med til, at jeg føler, at de er oprigtige, og at jeg gider at blive ved med at læse deres indlæg.

 

 

 

motio.dk/post

Motio

På Motio.dk har man en følelse af ikke at være alene. De er altså med på, at det er hårdt at komme i gang med træningen igen, og at det er svært at holde sig fra de søde sager. Man er ikke i tvivl om, at dem, der sidder og skriver på Motio.dk, selv har oplevet, at det ikke er så nemt med al den træning. Det er fedt, og det gør denne blog oplagt i denne kategori som en af de bedste, når det kommer til oprigtighed.

 

 

 

sunderehverdag.dk

Sunderehverdag

Sundere Hverdag er som sådan ikke en fitnessblog, men det er en blog, som skriver om mad og sundhed som hovedfokus. Bloggen er meget oprigtig, da den skriver på et personligt plan og ikke kun skriver om, hvad man skal spise for ikke at blive overvægtig. Du får et indblik i de personlige sider af det at være sund, samt hvordan det er, når det ikke lige går så godt med kuren.

 

 

 

lenejuel.blogspot.dk

Lene Juel

Lene Juel har sin egen fitnessblog med fokus på løb og kost. Bloggen har et rigt udvalg af forskellige opskrifter på forskellige lette retter samt sundere alternativer til f.eks. pizza eller pandekager. Lene Juhl er oprigtig på hendes blog, da hun, udover de gode oplevelser, også skriver om de dårlige ting, som sker. Selvom det er en blog med sundhed som hovedfokus, kan hun sagtens spise slik og have ondt af det med sig selv.

 

 

 

unlimitedperformance.dk/blog

Unlimited Performance

Unlimited Performance er drevet af en gruppe personlige trænere. Bloggen virker fornuftig og oprigtig i deres måde at skrive på. De beskriver meget, “det er ikke kun dig, der har det sådan”, men samtidig kommer de også ind på, hvorfor det er er så svært at opnå resultater.

 

 

 

metteedlund.dkmedalje

Mette Edlund

Mette Edlunds blog er meget personligt præget, hun skriver både om generelle tendenser, som fx træning, løb og sund kost, men samtidig er hun også ærlig om de dage, hvor hun bare har lyst til at sidde og spise chokolade, eller hvordan hun ikke er specielt glad for de sundere alternativer til søde sager. Hun skriver fra en menneskelig vinkel, som alle kan forstå og sammenligne sig selv med, og tak for det!

 

 

 

Udseende

Udseendet betyder meget inden for fitness, det kan ingen løbe fra! Grunden til, at mange træner, er netop, at man gerne vil opnå noget rent udseendemæssigt. Det er derfor også vigtigt for mig, at den træningsblogger, jeg følger, har en krop og et udseende, som jeg kan se op til og på den måde blive inspireret af. Det behøver ikke at være den ultimative fitnesskrop, men hvis jeg kan se før/efter-billeder eller lignende, så bliver jeg inspireret.

Jeg har i denne kategori fundet de 5 bloggere, der inspirerer mig mest udseendemæssigt.

mettelyngholm.dkmedalje

Mette Lyngholm

Den første fitnessblogger er Mette Lyngholm, som er personlig træner. Ud over at være personlig træner, har hun skrevet bogen “Gravid og Fit”, og man kan bestemt ikke se, at hun har født et barn for et års tid siden. Hun står nemlig knivskarpt på alle sine billeder, og det er enormt inspirerende. Hun har en pæn krop, som er værd at se op til. Jeg stoler på hendes tips og tricks til træning og kost, da jeg kan se, at det virker på hende.

 

 

sarahposin.com

Sarah Posin

Sarah Posin er personlig træner og driver samtidig en blog. Hun har helt bestemt en flot krop, og man kan se, at hun har arbejdet for det. En mave der virkelig er tonet, og som man nærmest kun drømmer om selv at få. Men hvis det kan lade sig gøre for hende, hvorfor skulle det så ikke kunne lade sig gøre for mig?

 

 

 

rikke-hansen.dk/blog

Rikke Hansen

Rikke Hansen er personlig træner og er med i denne kategori af en lidt anden grund end de to forrige. Det er ikke fordi, hun ikke har en flot krop, for det har hun. Det er bare ikke det, hun fokuserer på at vise på sin blog.

I stedet har hun skrevet en masse indlæg om sine klienter med før/efter-billeder af dem, så man kan se deres resultater med træningen med Rikke. Det giver enormt meget motivation at se.

 

 

amandalouise.dk

Amanda Louise

Amanda Louise er personlig træner og bor i Dubai. Hun har denne blog, hvor hun skriver om sin træning og sit liv generelt. Derudover lægger hun også en masse billeder af sin flotte krop op. Helt sikkert en inspirationskilde at se udviklingen i hendes træning og krop, og det giver en masse motivation.

 

 

 

selinavisbech.com

Selina Visbech

Sidst, men absolut ikke mindst, er Selina Visbech også med i denne kategori, da der ingen tvivl er om, at hun står knivskarpt. Der er ikke er en finger at sætte på hendes krop. Det fortæller mig, at hun har styr på, hvad hun skriver om, og hvilke råd hun giver, for det har i hvert fald hjulpet på hende, så mon ikke det kan motivere andre til at komme i gang med den sunde livsstil? Hun motiverer i hvert fald mig.

 

 

 

Nemt at forstå

Det skal være nemt. Jeg skal kunne forstå, hvilke øvelser der bliver refereret til, når en blogger skriver om sit træningsprogram for eksempel. Der skal altså enten være billeder eller videoer til at illustrere, hvad personen skriver om, og hvordan jeg selv skal udføre det.

Så her er 5 nemme blogs at gå til:

healthyskinnybitch.dkmedalje

Healthyskinnybitch

Det bedste ved Sara Jin Smidts blog er dens struktur. Bloggen er sat op, så man i menuen kan vælge, om man vil se alle posts, eller om man vil se specifikt på mad, træning eller tips og tricks. Dette gør det lettere og mere overskueligt, hvis man er på udkig efter noget bestemt.

Derudover er posts korte, enkle og vejledende. Et godt eksempel er, hvis man leder efter specifikke træningsøvelser. Her beskriver hun træningen, hvorefter hun vedlægger en video, så det er nemt og hurtigt for mig at forstå øvelsen.

 

carolineschack.dk

Caroline Schach

Carolines træningsblog er let og overskuelig, men jeg tager især udgangspunkt i hendes træningsprogrammer. Hun har især nogle opslag, som hun kalder “ugens træningsprogram”. De er beskrivende, og de giver brugeren en let og overskuelig mulighed for at kunne følge med i, hvordan hun træner og derved træne på samme måde, som hun gør.

 

 

 

blogg.fitnesspigen.dk

Fitnesspigen

Denne blog er som de andre i denne kategori let og forståelig for læseren. Man kan nemt finde ud af, hvad det omhandler. Hvis man er interesseret i at benytte sig af samme øvelser eller programmer, har de nogle gode billeder og videoer, så man altid kan se, hvordan øvelserne skal udføres korrekt. Alt dette er støbt sammen på en overskuelig måde, så man ikke bliver forvirret.

 

 

 

thomasmoberg.dk

Thomas Moberg

Thomas formår i sin blog at lave sine posts korte og præcise. Ud over det vedlægger han en video, hvor han beskriver, hvordan øvelser skal udføres. Tilsammen skaber det en overskuelig og forståelig tilgang, hvis man skal i gang med at træne, eller bare er på udkig efter nogle nye øvelser at flette ind i sit program.

 

 

 

amdipt.dk/blog

AmdiPT

Christian Amdi har udarbejdet en nem og tilgængelig blog. Hvis man fx gerne vil finde træningsøvelser, er der rigeligt at tage af, men hver især er de stillet op på en fornuftig og overskuelig måde, så de er let læselige, samtidig med at der er billeder og video, som hjælper med forståelsen.

 

 

 

Simpel træning

Det skal være simpelt. Kan jeg gøre det derhjemme, vil det være perfekt. Det skal altså være enkle øvelser, jeg kan lave, ligegyldigt om jeg er ude at rejse, er på besøg hos forældrene på Lolland eller ikke kan få børnene passet.

Jeg har derfor fundet frem til de 5 fitnessblogs, som jeg synes er de bedste til at formidle den simple træning.

juliebruun.com

Julie Bruun

Julie Bruun er selvfølgelig med i denne kategori som en af de bedste. På hendes blog finder man, udover fede billeder og gode og sunde opskrifter, en hel side omkring hjemmetræning. Hun har altså virkelig formået at gøre det simpelt for sine læsere, og jeg elsker det.

Man skal ikke være tilmeldt et dyrt træningscenter for at kunne være med på hendes øvelser, og man kan lave dem, uanset hvor man befinder sig.

 

 

michellekristensen.dk/blogmedalje

Michelle Kristensen

Den næste blogger i denne kategori er der måske nogle af jer, der kender fra Go’ morgen Danmark. Hun er nemlig vores alle sammens ernæringsekspert, Michelle Kristensen. Ud over at fortælle os alle sammen omkring, hvad der er godt og sundt at spise, så har Michelle også en blog, hvor hun skriver om kost og træning. Mange af de øvelser, Michelle viser og skriver om, er meget simple og lige til at gå til. Hun benytter ikke så mange redskaber, og man kan derfor selv lave hendes træningsøvelser, hvor end man er.

 

 

krisztinamaria.com/blog

Krisztina Maria

Krisztina Maria er god til at illustrere de øvelser, hun laver på både billede og i video. Det er oftest øvelser, hvor man ikke behøver det helt store udstyr for at være med. Det er hurtig og nem træning, hvor man uden tvivl får sved på panden.

 

 

 

fitmom.dk

Fitmom

Fitmom.dk er skrevet af Charlotte, som altid har været fysisk aktiv, også efter hun fik børn. Hun skriver om sit liv med børn, træning, kost og kamp mod vægttab. Charlotte er rigtig god til at give råd videre omkring den simple træning. Hun har bl.a. lavet videoer med øvelser til træning med spædbørn. Man kan altså sagtens få tid til træningen, selvom man har små børn, og det er Charlotte et godt eksempel på.

 

 

 

lottearndal.dk

Lotte Arndal

Lotte Arndal skriver om den sunde graviditet, og om hvordan man kommer tilbage i form efter graviditeten. Hun har virkelig formået at gøre træningen så simpel som overhovedet muligt.

Hendes råd er så enkle som lange gåture og at tænke over, hvor mange gange man har løftet sin baby (hvis man har sådan en). Dette er nemlig også en form for træning, som man altid har mulighed for at lave. Det behøver ikke altid at være så fandens besværligt at få bevæget sig.

 

Flotte billeder

Det er altid godt med billeder. Billeder er gode til at illustrere ting, vi ikke ved, hvordan vi skal forklare. Jeg bliver inspireret af billeder, især hvis de er flotte, og der er kræset med detaljerne. Så en blog med en masse billeder af både mad, bloggeren selv, omgivelser, træningstøj, osv. giver mig inspiration.

Her kommer altså mine bud på 5 fitnessblogs, der er gode til det med billeder.

fitskinnyandhealthy.wordpress.com

Fitskinnyandhealthy

Fit, Skinny & Healthy! er en blog drevet af Maia. Den er ret speciel, eftersom den udelukkende eksisterer af billeder. Der er billeder af både mad, træning, flotte kroppe osv. Det er vildt inspirerende at scrolle ned gennem denne blog, da disse billeder inspirerer til både madlavning og træning.

 

 

 

cecilielindhealth.commedalje

Cecilie Lind

Cecilie Lind er personlig træner og har en virkelig flot krop, som hun ikke er bleg for at vise  på sin blog. Hun er heller ikke bleg for at vise billeder af den mad, hun laver, de rejser hun tager på, eller den træning hun har lavet.

Og det er ikke bare billeder, der er taget med en smartphone. Det er kvalitetsbilleder, der er lækre at se på. Man kan se, at det er billeder, der er brugt tid på, og kvaliteten af dem er derfor også derefter. Jeg bliver enormt inspireret af, ikke bare at læse Cecilies blog, men bestemt også at se på hendes flotte fotos.

 

mayadroem.dk

Maya Droem

Maya, som er ejeren af mayadroem.dk, skriver om sin træning og kost. Jeg er vild med de billeder, Maya bruger på sin blog, og er specielt vild med de madbilleder, hun lægger op. De er virkelig flotte og inspirerende med en masse farver, der giver en lyst til selv at gå i gang med at kokkerere.

 

 

 

scharletts.com

JoannaScharlett

Joanna Scharlett, som er indehaver af scharletts.com, skriver primært om kost og træning. Grunden til, at Joanna er med i denne kategori, er især hendes madbilleder. De er utroligt inspirerende og farverige. Derudover kan jeg også godt lide, at man kan se, at Joanna har brugt tid på dem.

 

 

 

helsematilde.com

Helsematilde

Matilde, som er indehaver af bloggen helsematilde.dk, skriver primært om sundhed og træning. Hendes billeder er personlige og livlige, og man bliver glad af at se på dem. Der er vildt meget personlighed i hendes billeder, og det kan jeg godt lide, da det giver en fornemmelse af noget nærvær og troværdighed.

 

 

 

Fitness fashion

Om man vil indrømme det eller ej, så er der altså også fashion i fitness. Jeg kan godt lide at se godt ud, når jeg træner, og det er derfor også godt at få noget inspiration på denne front.

Du finder derfor mine bud på de 4 bedste fitness fashion blogs nedenfor.

alexandrabring.semedalje

Alexandra Bring

Alexandra Bring er en svensk blogger, men har oversat alle sine blogpost til engelsk. Så hvis du ikke er med på det svenske, har du en chance for at følge med alligevel.

Alexandra har, udover sin blog, sit eget træningstøjmærke, BRING Sportswear. Det betyder altså, at hun har fuldstændig styr på, hvad der ser godt ud at have på, når man træner, og jeg bliver derfor også inspireret tøjmæssigt, når jeg læser hendes blog.

 

 

blogbysandra.dk

Sandra Willer

Sandra Willer, som driver Blog by Sandra, er ikke en decideret fitnessblogger, men hun har en sektion, der kun omhandler hendes træning. Hun har generelt styr på, hvad der ser godt ud, når det kommer til tøj og fashion, og der er derfor heller ingen undtagelser, når det kommer til hendes træningsoutfits. De sidder lige i skabet.

 

 

 

mariakragmann.com

Maria Kragmann

Maria Kragmann er ligesom Sandra Willer ikke en decideret fitnessblogger. Hun har dog også styr på det fashionable og ved lige, hvad der rør sig på denne front. Dette gælder selvfølgelig også med hendes træningstøj, som altid er on point.

 

 

 

lineslivsstil.dk

Lineslivsstil

På lineslivsstil.dk skriver Line om træning, kost og sundhed. Hun har lavet et par giveaways i samarbejde med Reebok, hvor man har kunne vinde nogle træningstights og sko.

Hun lægger heller ikke selv skjul på, at hun føler, at hun får en bedre træning med noget fedt træningstøj, og det kan jeg godt relatere til. Hun er derfor også god til at vise, hvilket tøj hun træner i og til at give tips og tricks til at finde det fedeste tøj til din næste træning.

 

De 3 bedste

Så er jeg kommet frem til mine tre personlige favoritter, og derfor også de tre vindere.

3

På en tredjeplads har vi Kira Eggers som kombinerer den veganske livsstil med træning og vægttab. Hun har mange rigtig gode indlæg omkring mad og opskrifter, samt en masse skøn inspiration til en bedre og mere effektiv træning. Hun er samtidig også meget ærlig, specielt omkring sig selv og hvordan hendes krop ser ud, hvilket er med til at give et klart plus. Hun tør at vise, hvem hun er - uden filter!

 

 

 

2

På andenpladsen har vi Henrik Duer, som er personlig træner og uddannet træningsfysiolog. Han har kæmpe erfaring inden for emnet, hvilke jeg mener klart er vigtigt, hvis man skal vide noget om, hvordan man forbedrer og udvikler sin krop.

Han er samtidig træner for lands- og elitehold, hvilket kun er med til at sikre sig, at han giver fuldt professionel vejledning til fingerspidserne. Derfor ligger han på en andenplads.

 

 

1

Og på førstepladsen har vi Sara Jin Smidt, alias HealthySkinnyBitch. Hun er fitnessblogger, og hendes lidt legende og sarkastiske navn er klart noget man husker.

Hendes blog er meget enkelt og overskueligt struktureret. Hun fokuserer både på træning og kost, hvor hun på bloggen har lagt en masse forskellige træningsvideoer op, som er utrolig nemme og lige til at gå til. Hun gør det simpelt, så alle kan være med. Selv folk, der ingen erfaring har indenfor fitness og træning, får lyst til at prøve sig frem, når det ikke er mere krævende end det.

 

Runner ups

I min brainstorm af de tre vindere var Mette Lyngholm og Cecilie Lind oppe at vende som seriøse kandidater. De ligger altså lige i hælene på de tre ovenstående og gør sig mere end fortjent til en honorable mention herfra.

Tags

Nikoline