Skip to main content

6 uundværlige apps til din næste bytur

93
0

6 uundværlige apps til din næste bytur

Jeg var forleden i byen og lagde mærke til, hvor meget jeg egentlig har brug for mine apps på telefonen i løbet af sådan en aften. Det er sikkert noget, I kan nikke genkendende til, og jeg har derfor lavet en guide med mine seks mest uundværlige apps til en god bytur.

Så bliver I også helt klar til den perfekte aften!

Faret vild igen - Rejseplanen

I kender det sikkert alle sammen. Det der med at man skal mødes med en ven eller veninde, og I bare får beskeden: ”vi mødes bare på Nørregade.” Hvor fanden er Nørregade, og hvordan kommer jeg derhen?

Det kan også være at det bare er mig, der altid har problemer med at finde vej og altid farer vild, men jeg tror og håber på, at der bare er én, der kan nikke genkendende til dette scenarie.

Her er det altid godt med en lille hjælper, og i dette tilfælde kommer Rejseplanen mig altid til undsætning. Den tager mig i hånden og følger mig på vej ud i verden. Eller bare lige ind til byen, så jeg ikke farer vild, når jeg skal mødes med min veninde.

Det rigtigt fede ved Rejseplanen er, at jeg altid kan finde hjem igen, med funktionen ”tag mig hjem”. Det er så rart når man er faret vild efter en bytur, at der er en der ”tager” mig hjem.

 Se mig, se mig, se mig -  Snapchat

En anden god app til at finde sine venner/veninder er Snapchat. Der er nemlig sådan en stalker funktion på, og der tænker du nok: Er der det? Ja, det er der, og hvis man ikke slår den fra, så kan alle ens Snapchat-følgere altid se, hvor man befinder sig henne.

Men denne funktion gør det også nemmere at finde alle sine venner. Man kan jo også se på Snapchat, hvor de befinder sig. Og så kan man også stalke folk, men det gør man jo ikke, vel? Vel?!?

Når jeg så har fundet min veninde efter langt om længe, på grund af min dårlige stedssans, skal jeg da lige poste det på Snapchat, for hele verden skal nemlig se, at jeg er social og har venner. Okay, ikke hele verden, for jeg har ikke hele verden som venner på Snapchat, men I forstår, hvad jeg mener. Derudover er der altid nogle helt vildt sjove filtre, som enten får en til at se virkelig godt ud, eller virkelig dum ud. For eksempel ser man altid ret sød ud med hundefiltret. Synes man selv. I ved helt sikkert godt, hvilket et jeg snakker om.

Jeg kan bare give dig penge - Mobilepay

Jeg formår altid at finde min veninde. Hun kan godt risikere at vente lidt - jeg er faret vild tre gange på vejen - men jeg når altid frem. Så skal vi ud og have et par drinks (eller ti), og der gider man jo ikke hele tiden at skiftes til at betale. Så det er bare den ene, der betaler hele aftenen, og så har man fået en gratis bytur.

Nej, det er jo selvfølgelig ikke sådan det hænger sammen, da den herlige app Mobilepay er opfundet.

Det er en super-smart app, for man skal ikke bruge mere end et telefonnummer til at overføre penge, og lige pludselig har man mobilepayet, som det jo så fint hedder, sin veninde ti gange på en aften, og har egentlig ikke rigtig noget overblik over, hvor meget man har overført.

Ups…

Har jeg virkelig givet dig så mange penge? - Mobilbank

Det er derfor godt, at der findes noget, der hedder mobilbank, hvor man dagen efter den succesfulde bytur kan gå ind og tjekke sin konto, uden at skulle finde sit nem-id frem, for det orker man ikke dagen efter en bytur. Det skal allerhelst være let som overhovedet muligt.

Det er dog ikke altid nogen særlig sjov app! Man kan altid kan se, hvor mange penge man har brugt på alt mulig andet sjovt natten før. Dette giver også sådan en hyggelig lille gennemgang af ens aften, da man kan have glemt nogle af det ting man har brugt penge på.

Den mojito til 100 kroner var måske ret sjov klokken 4, men dagen efter? Ikke så sjov. Især ikke for bankkontoen.

Ti nu stille - Spotify

Når man når til det punkt, hvor man skal hjem fra byen alene med natbussen, fordi man som den eneste bor langt væk, så er det værste altså at sidde og høre på alle de andre tosser, der også er på vej hjem fra byen. I dette tilfælde er det bedste altså at smide nogle høretelefoner i ørene og så bare lytte til noget musik.

Her er Spotify en god app, da den har alt de nyeste numre i alle genrer, så der er altid noget at lytte til, ligegyldigt hvilket humør man er i.

Det bedste ved Spotify er dets funktion, der hedder Mood. Spotify har altså lavet en genre til, hvilket humør du er i. Så om du har haft den fedeste bytur i dit liv, og det bare skal fejres med noget festligt musik, eller om du bare sidder og reflekterer over livet og bliver helt trist over tanken om den hund, du mistede for fire år siden, så dækker Spotify dig ind.

En life saver - Just Eat

Dagen efter sådan en bytur har man allermest lyst til alt det junkfood, der findes i verden. Det gider man altså ikke gå ud af sin dør for at skulle finde, og man ved samtidig ikke, hvad man har lyst til. Man skal bare have meget af det, og så skal det være junk!

Derfor er Just Eat en lifesaver, når det kommer til dagen-efter-en-bytur-mad. Det er så nemt, at næsten al junkfood findes på Just Eat.

Det eneste, du skal gøre, er at bestille maden fra appen og gå hen og åbne døren, når pizzamanden, eller hvad du nu lige har lyst til, kommer med din mad. Du skal ikke engang tænke på at have fundet dit dankort frem, for det er betalt gennem Just Eat. Det er da så nemt, som det kan blive.

Nu har I mine mest uundværlige apps til når man skal i byen, og bestemt også til dagen efter en brandert. Nu burde du være klædt godt på til en aften i byen med mobil og mojitos, så bare giv den gas.

God bytur!

Tags

David