Skip to main content

De bedste gratis VPN-forbindelser

29
0

Hvis du gerne vil kryptere dine data, skjule din online aktivitet og streame indhold sikkert, kan du praktisk talt gøre det overalt med en VPN-forbindelse. En VPN kan give dig sikre forbindelser.

Der er dog mange ting du skal overveje, før du vælger en gratis VPN-tjeneste som en permanent løsning. Få hjælp her til at finde ud af om du skal vælge mellem et betalt eller gratis VPN-tjeneste - bedste gratis vpn-forbindelser.

 

Hvilke VPN-tjenester skal jeg kigge nærmere på?

Når du bruger en VPN, bør sikkerheden klart være din førsteprioritet. Det er derfor anbefalet, at du vælger VPN-programmer, der tilbyder kryptering af militærstandard, en række protokoller, DNS lækagebeskyttelse og en kill switch.

 

Hvorfor overhovedet have en VPN-tjeneste?

Du skal bruge en VPN for at beskytte dine online informationer.

Hvis du ikke har en VPN-tjeneste, og dermed er ubeskyttet, kan dine private data, som eksempelvis bankkontoinformationer og kreditkortnumre, falde i de forkerte hænder. En god VPN vil kryptere dine data, sådan at dine data med garanti er fuldt beskyttet, selv hvis du forbinder dig til et offentligt Wi-Fi - du skal derfor ikke være bange for, at der sker noget med dine data, med en VPN.

 

Udover at sikre forbindelsen, fungerer en VPN-server som et mellemsted til resten af nettet, der kan skjule din IP-adresse. Det giver både en kunstig geografisk placering og beskytter samtidigt privatlivet effektivt, da du herved ikke kan spores.

 

VPN er altså den mest nemme og effektive måde at være på internettet sikkert, anonymt og frit. Alt foregår her automatisk ved hjælp af en app, som er nem at bruge, samtidig er det også 100% lovligt at bruge, medmindre du bruger det til at surfe på ulovlige hjemmesider, såsom dr.dk og det amerikanske Netflix som du også kan få adgang til med en VPN - det er naturligvis ulovligt, hvis du ikke har ret til at se indholdet.

Tags

David