Skip to main content

Denne app gør det nemmere for dig at investere

70
0

Som bekendt findes der efterhånden en app til alting, og den app (og hjemmeside) vi skal se lidt nærmere på i dag, gør det nemmere og billigere for dig at investere.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil investere, men for de fleste handler det om at formidle sin formue på fornuftig vis og øge sine chancer for at få et årligt afkast, i stedet for at have formuen til at stå og samle støv i banken i stedet.

Der findes rigtig mange grunde til, at du skal sætte dine penge til at arbejde for dig, men hvis du står i den situation, at du gerne vil i gang med at investere, kræver det nærmest en hel uddannelse at komme i gang med det.

Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvor du først og fremmest skal investere dine midler. Skal du kaste penge efter nogle høj- eller lavrisiko aktier, eller skal du i stedet satse på obligationer? Skal du investere i spændende nystartede virksomheder, som du kan se potentiale i, eller skal du opkøbe boliger, du kan leje ud?

Der er så mange spørgsmål, der rejser sig. Og når du endelig har fundet ud af, hvor du skal investere formuen, så opstår det næste problem som naturlig følge hertil: hvordan investerer jeg så mine penge?

Internettet har gjort det lettere at investere

Før i tiden var det svært at lære om investeringer og finde ud af, hvor man bedst skulle investere sine penge. Det var det særligt fordi det var svært at finde den rette information på området, og man måtte have fat i en masse gode kontakter, der kunne dele deres viden.

Men som med alt andet har internettet gjort det langt nemmere at investere i dag, og det er blevet muligt at indhente informationer og know how direkte fra din browser.

Derudover findes der som bekendt også nogle apps i dag, der gør det meget nemmere at finde hoved og hale i alting.

Et godt eksempel på en god app og hjemmeside, der gør det nemmere og billigere at investere sin formue, er firmaet DEGIRO, der i 2017 blev kåret som “årets børsmægler” af Dansk Aktionærforening. En meget fornem titel, der kun viser, at de rette firmaer kan ændre måden, vi investerer på.

Noget af det bedste ved DEGIRO er, at den er billigere at handle på en de fleste andre platforme - det var blandt andet det, Dansk Aktionærforening kiggede på, da tildelte den fine pris.

Derudover har både app’en og hjemmesiden et meget brugervenligt kontrolpanel, der gør det nemmere for investorer at benytte sig af platformen. Der er ligeledes adgang til de fleste store markeder, så det ikke er her, du skal gå på kompromis.

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med DEGIRO, og hvis du gerne vil læse og lære endnu mere om platformen og dens fordele, så kan du læse en dybdegående anmeldelse af DEGIRO her.

Tags

David