Skip to main content

Har du den rette computer til gaming?

72
0

Flere og flere unge sidder plantet foran skærmen efter skolen, da det her er tid til noget gaming med vennerne. Ikke bare er det populært i vennekredse – nej, på verdensplan har diverse computerspil fået enorm betydning. Blandt nogle kendte spil kan nævnes League of Legends og Counter Strike, som der flere gange årlig bliver holdt store turneringer i, hvor enorme pengesummer er på spil. Endvidere bliver disse turneringer livestreamet og nogle steder vist på tv, og er du selv gamer, ved du godt, at der er langt over 100.000 personer, som følger med i de store slag, der finder sted i det online univers. Er du selv gamer, er det vigtigt, at du har det rette grej, eftersom det i sidste ende kan få stor betydning for din performance.

Computeren er førsteprioritet

Computeren er naturligvis det vigtigste for hver en gamer, da den skal kunne trække alle spil på bedst mulig måde. Der er ingen chance for, at du bliver den bedste blandt dine venner, hvis computeren konstanter fryser eller lagger. Du må derfor ikke gå på kompromis, når det kommer til prisen. Ja, den rette computer koster lidt mere, men så holder den også længere, samt trækker dine spil meget bedre. Når du vælger computer, står valget ofte mellem den stationær computer og bærbaren. De har hver deres kvaliteter, som du nok allerede ved. Dog vil vi fremhæve, at hvis du er en person, der jævnligt tager til LAN, er det mest oplagt, at du har en transportabel gamercomputer, som den rette bærbar er. Du kan hoppe forbi her, hvis du vil finde en bærbar computer, som nok skal kunne trække alle dine spil og mere til.

Find den rette gamer mus

Når du skal op dit højeste niveau i forhold til de forskellige spil, du spiller, er det alfa og omega, at du har den rette mus. Vi har alle en holdning til, hvordan musen skal føles og ligge i hånden. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at undersøge dine muligheder, så du finder lige den, der passer til dig og din hånd. Musen har stor betydning for dit spil, og du skal derfor bruge lidt ekstra tid, når den rette skal findes.

Et headset der er lydtæt

Bruger du meget tid på skydespil, ved du, hvor vigtig lyden er. Er du god til at bruge lyden, kan du nemlig høre, hvor dine modstander befinder sig, hvilket er en enorm fordel. Dog er det vigtigt, at du har et lydtæt headset, så du ikke bliver forstyrret af udefrakommende lyde, da det kan gøre, at du overhører en modstander. Rådet er derfor, at du finder et headset, der sidder tæt på dine øre.

Er du gamer – så anskaf det rigtige udstyr. Det vil øge din performance.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Tags

David