Skip to main content

6 apps der forbedrer din økonomi

78
0

Det har aldrig været lettere at spare penge! Du skal bare downloade nogle simple apps, der giver dig et overblik over din økonomi, tilbud på dagligvare, billig benzin eller mad til en overkommelig pris. Inden du har set dig om, så er der plus på kontoen, når måneden er omme. Læs om de 6 apps, der forbedrer din økonomi lige her.

Spiir

Savner du et godt overblik over din økonomi? Det er ikke noget du behøver at savne længere. Med Spiir forbinder du nemlig din bankonto med app’en, hvorefter den inddeler din pengeoverførsler og dit forbrug i mere end 70 forskellige kategorier.

Desuden så har Spiir også en ekstra fed feature, hvor man kan indlæse sine regninger og kvitteringer direkte ind i app’en. Denne app giver dig et hurtigt og overskueligt overblik over din økonomi. Du vil derfor nemt kunne vurdere, hvorvidt om du bruger for mange penge på tøj, byture eller cafébesøg.
eTilbudsavis

Der findes mange forskellige forhandlere inden for deres respektive brancher, og derfor konkurreres der også med priserne. Det kan derfor være svært at vide om, du køber dine fødevarer eller produkter til den mest fordelagtige pris på markedet. Med denne app, så har du alle de klassiske tilbudsaviser samlet på et sted.

Det smarte ved denne app er, at du kan søge efter specifikke produkter og tilføje de bedste tilbud til din elektroniske indkøbsliste. Du kan dermed hurtigt spare en masse penge, hvis finder din indre tilbudsjæger frem i dag.

Mit FDM
Benzinpriserne er højere end aldrig før. Det kan altså hurtigt blive en dyr fornøjelse at fylde tanken helt op. Hvis du vil på jagt efter de billigste benzinpriser, så skal du blot downloade Mit FDM. Denne app giver dig en oversigt over alle tankstationer i nærheden af dig, og oplyser dig om priserne på din benzin.

Dog er app’en afhængig af dens brugere i og med at bilisterne skal indberette priserne. Der er mange penge at hente hjem, hvis man bruger denne app regelmæssigt.

DBA

”Genbrug er guld”. Det er ordsprog, som du kan spare rigtig mange penge på, hvis du vælger af bruge DBA.  Du kan nemlig finde en masse gode tilbudspriser på brugte produkter på DBA’s app. Der er 23 kategorier, som du kan vælge imellem, når du skal finde dine produkter.

Du kan bl.a. finde brugte møbler, biler eller telefoner. Hvis din smartphone for nyligt er smadret, så kan du sagtens finde en ny/lidt brugt iPhone på DBA. Hvis din telefon har en ødelagt skærm, så kan det nok bedre betale sig at skifte skærmen. Du kan finde priserne på at skifte din skærm på Telerepair
Too Good To Go

Too Good To Go er en app, der reducerer madspild ved at lade dig købe madvare til fordelagtige priser fra supermarkeder, bager og restauranter, da maden ellers skulle være smidt i skraldespanden. Hvis du f.eks. er vild med sushi, så kan du købe en boks, der er fyldt med sushi for kun 30-60 kr.

Der findes også andre måder at finde mad til billige priser. Cupoconcept tilbyder bl.a. en masse lækre deals på brunch, resturantbesøg og andet lækkert til ganen.

Momondo

Du kender måske Momondo for deres hjemmeside i forvejen, men de har også en smart app. App’en hjælper dig med at sammenligne priserne på dine kommende flyrejser. Du kan hurtigt finde den billigste flyrejse og spare en masse penge. Derudover kan du også sammenligne priserne på forskellige hoteller.

Du kommer uden tvivl til at spare en masse penge på din næste rejse, hvis du anvender Momondo. Du kan evt. bruge nogle af dine sparede penge på at overraske konen eller kæresten med en lille gave. På Georg Jensen Damask kan du helt sikkert finde en masse gode gaveideer, der vil gøre konen eller kæresten ekstra glad.

Tags

David