Skip to main content

Denne app holder styr på din hund

175
0

Der findes efterhånden en app til alting. Efter smartphonens indtog, er det helt utroligt, hvor meget vi bruger den til alting i vores hverdag.

Der findes apps, der kan tænde og slukke lyset for os derhjemme - også selvom vi sidder på arbejde og kommer i tanke om, at vi glemte at slukke lyset i gangen.

Der findes et hav af forskellige spil, der gør det muligt for os altid at have underholdning lige ved hånden, når vi sidder i bussen eller på toilettet.

Der findes apps, der kan holde os i gang fysisk og fortælle os, hvor mange skridt vi har gået, at vi skal røre os mere, hvad vi skal træne og meget, meget mere.

Så hvorfor skulle der ikke også findes en app, der gør det muligt for os at holde styr på vores elskede hund?

 

Derfor skal du vide, hvor din hund er

De fleste hundeejere har deres hund i sikkerhed derhjemme og går ture med den. Hunde får ikke lov til at løbe frit rundt udenfor, som eksempelvis katte gør.

Derfor kan det godt være, at du tænker: “hvorfor skal jeg vide, hvor min hund er?”

Og det er et fair spørgsmål. Men det forholder sig sådan, at hunde har nogle instinkter, der gør det svært for dem ikke at løbe efter en spændende lugt, hvis de møder den. Har de chancen, vil de gribe den, og mange hunderacer vil løbe af sted, selvom de egentlig burde vide, at de ikke må.

Det sker ofte, at hunde løber væk, fordi de får en pludselig impuls til at gøre det. Og det er rigtig hårdt for deres ejer, for de løber så hurtigt, at det kan være svært at følge med, og det gør det nærmest umuligt at nå at fange dem inden de er pist væk.

Det kan også ske, at en dør pludselig står på klem ved en fejl, og det er mulighed nok for din hund til at løbe væk, uden du når at opdage det, før den er væk.

 

Sådan virker det

Du kan og bør anskaffe dig en GPS til din hund. Den fungerer omvendt af en normal GPS, og dermed viser den altså ikke vej for din hund.

I stedet holder den styr på din hunds koordinater, så du kan hente en app til din smartphone, der viser dig, hvor din hund befinder sig henne.

Det er enormt smart at have sådan en GPS til din hund, for du kan sætte den fast i din hunds halsbånd, og så vil du live kunne følge med i, hvor den er henne.

Du kan sætte en alarm op, så du modtager en notifikation, hvis den bevæger sig ud af en sikkerhedszone, du selv vælger (det kan eksempelvis være din grundt). På den måde får du en notifikation på din telefon, hvis din hund løber væk, uden du ser det.

Så anskaf dig en smart GPS til din hund og følg med i, hvor den er henne direkte fra en app på din telefon - så sikrer du dig, at den aldrig forsvinder ret langt væk, og at du altid kan finde den.

Tags

David