Skip to main content

Elektroniske gadgets

41
0

Elektroniske gadgets har efterhånden vundet enormt stort indpas i nutidens forbrugssamfund, og vi har dem alle sammen, i større eller mindre grad. Denne udvikling er særligt sket, i takt med at mange elektroniske produkter har udviklet sig i en mere mobil retning. Den stationære computer har fået en bærbar lillebror, og disse bliver også hele tiden bedre, både på ydeevne og håndtering, samtidig med at indholdet bliver forbedret. Også tabletten har vundet sit indpas, som den gyldne mellemvej mellem den bærbare computer og smartphonen - og så kan den tilmed anvendes på lige fod med en computer, i rigtig mange tilfælde, da der kan tilkøbes et tastatur, der ligesom selve tabletten, er let at have med på farten.

Mobiltelefonen har også oplevet en enormt stor udvikling, fra den kom frem som telefonen, der ikke konstant skulle være koblet til en strømforsyning, til den fik farvebillede på skærmen, tastaturet pludselig forsvandt, og helt frem til i dag, hvor den stort set kan indeholde hele vores liv og hverdag - alting er blevet lettere med smartphonen.

Med denne udvikling, er vi også blevet det mere afhængige af at forsikre vores produkter, således at hvis uheldet skulle være ude og eksempelvis smartphonen, går i stykker eller bliver stjålet, er vi sikre på at vi hurtigt at få en ny, så vi kan komme videre. Der findes mange forsikringsmuligheder, når det kommer til elektronik, og det er derfor vigtigt at sætte sig grundigt ind i disse. Dog kan man opleve, trods den korrekte forsikring, at forsikringsselskabet ikke vil erstatte produktet, af en eller flere årsager, og kan man ikke selv tage den kamp op, bør man kontakte en advokat, som kan hjælpe med at sikre erstatningen af produktet. Jensen Advokater har mange års erfaring med erstatningssager, inden for elektroniske produkter, og hjælper dig gerne, så du kan få dit produkt erstattet.

Erstatning af eksempelvis en smartphone, er i dag også blevet lettere, da vi ikke længere, på samme måde som før, mister indholdet af telefonen. Før kunne sim-kortet i de fleste tilfælde flyttes over i den nye telefon, såfremt telefonen ikke var bortkommet, og dermed naturligvis også sim-kortet. Når sim-kortet flyttedes over, var eksempelvis alle kontakter der endnu - såfremt man selvfølgelig havde sørget for, at kontakterne blev gemt på sim-kortet, og ikke på telefonen.

I dag kan smartphonen foretage en sikkerhedskopiering - en backup, om man vil, af telefonen, når blot enkelte forudsætninger er opfyldt. Disse kan eksempelvis være, at smartphonen skal være koblet til en strømforsyning og have forbindelse til et wifi-netværk - og dette vil i de flestes tilfælde ske mere eller mindre hver dag.

Med en sikkerhedskopiering af smartphonen, er man sikret alle data på telefonen, og da de bliver lagret i et skysystem, kan man nemt hente dem ned på den nye smartphone, efter erstatningen.

Samtidig kan et skysystem være med til at sikre, at du har mulighed for at tilgå dine data via eksempelvis din bærbare computer eller din tablet, såfremt uheldet skulle være ude, og du må vente på erstatning af din smartphone.

Tags

David