Skip to main content

Forsinket fly? Undgå at blive snydt

25
0

Flyselskaber gør selvfølgeligt alt, hvad de kan for at overholde de annoncerede flyvetider, men i visse tilfælde går det ikke helt som planlagt. Hvis der er sket noget uventet med din flyvning, kan flypenge.dk klare alt arbejdet for dig, samt kræve kompensation til dig på dine vegne.

Du kan få op til 4500 kr. pr. passager i kompensation, hvis dit fly er blevet forsinket.

Sådan kræver du din retmæssige kompensation fra flyselskabet

Hvis du har oplevet en flyforsinkelse, kan du have krav på kompensation fra flyselskabet, og det kan her være potentielt mange penge du har krav på - flypenge.dk sørger for, at du får op til 4.500 kr. pr. passager i kompensation.

Flypenge.dk

Du skal vælge flypenge.dk for at undgå at medvirke til ulovlig inkasso! De er autoriseret af Politiet til at føre inkasso. Der er i inkassoloven opstillet en række regler for at sikre, at du som forbruger ikke risikerer at blive snydt eller ved et uheld kommer til at føre ulovlig inkasso. Det kræver nemlig autorisation fra Politiet for at føre inkasso!

Flypenge.dk kræver ikke penge af dig! De kører med princippet ”no cure, no pay”, hvilket vil sige, at de kun skal have betaling for deres hjælp med flykompensationssagen, hvis de rent faktisk også har hjulpet dig! Den eneste måde du kan se om deres hjælp faktisk har været pengene værd, er hvis der er kommet penge ind på din konto. Det koster dig derfor 0,00 kr., hvis du ikke får kompensationen.

Som et af Danmarks allerstørste inkassobureauer, er der vægt bag ordene, når de sender flyselskaber et brev. De fører din sag helt til dørs, og det ved flyselskaberne også. De har mange timers erfaring med håndtering af inddrivelse af penge, både i og udenfor retten.

Alt du skal gøre er at oprette din sag let og enkelt ved at udfylde deres formular som du kan finde inde på deres hjemmeside. Når formularen så er udfyld, vil deres juridiske afdeling helt gratis gennemgå din sag for dig, og derefter vende tilbage med en foreløbig vurdering af, om du har krav på kompensation eller ej.

 

Tags

David