Skip to main content

Hvor finder man det bedste computer sleeve?

69
0

Et spørgsmål som kan være svært at besvare, men kan være et nødvendigt spørgsmål at spørge sig selv, hvis man lige har købt en dyr laptop. For hvis man vil holde sin computer intakt og pæn mange år frem, bliver man nødt til at investere i et computer sleeve, der kan være med til at sikre din bærbars overlevelse mange år frem.

Der findes nemlig et utal af tasker & sleeves til bærbare, derfor kan det være lidt af en jungle, når man skal finde sit nye sleeve. Forneden vil vi komme ind på 4 ting man bør fokusere på, når man skal vælge et nyt sleeve:

  1. Hvem har lavet sleevet?

Det er vigtigt at kigge på, hvem der har produceret selve sleevet, da det kan være et signal om, hvor høj kvaliteten er. Er computertasken f.eks. produceret af DAY by Malene Birger, ved du, at du har at gøre med et højkvalitets modeprodukt, der ikke går i stykker efter noget tid.

Hvis du ønsker et langtidsholdbart sleeve, der kan holde mange år frem, kan det derfor være en rigtig god ide at kigge på selve producenten eller det mærke der står bag sleevet. Et par mærker som vi kan anbefale er: DAY, Rains, eSTUFF, Targus, KNOMO og Wouf. De laver alle sammen nogen robuste og sikre sleeves, hvor du har livstidsgaranti.

Vær påpasselig med at købe No brand lapop sleeves, hvis du ikke har tillid til den butik, der sælger varen. No brands sleeves kan ofte være et billigt køb, men man skal passe på, at man ikke investerer i et PC sleeve der går i stykker efter noget tid.

  1. Hvilke materialer er der anvendt

Et andet område man skal kigge på, når man vælger et nyt sleeve, er selve de materialer der er brugt i forbindelse med produktionen. Hvis du skal bruge din computer til daglig transport, skal du vælge en computertaske der er produceret af slidstærke materialer, der kan tåle vedvarende ridser og gnidninger.

Det kan være en god ide at vælge et sleeve der er produceret af materialer som kernelæder eller hårdt stof materialer. Den type materialer holder ofte mange år frem, hvilket gør, at du ikke skal investere i et nyt sleeve, selvom der er gået et par år.

  1.  Hvilken garanti gives der?

Hvis du har mulighed for det, skal du altid vælge et computer sleeve, hvor du får den længste garanti. Hvis du f.eks. køber et computer sleeve, hvor lynlåsen pludselig går i stykker, vil det være ærgerligt, hvis du kun har en måneds garanti. Det er ofte de store og kendte mærke, som tilbyder en længerevarende garanti. F.eks. tilbyder Targus en livstidsgaranti, hvilket betyder, at hvis din Targus computertaske går i stykker efter 30 år, så skal du blot sende den retur til Targus, så sender de en ny taske eller refunderer pengene.

  1. Hvordan er pasformen?

Et uset område som man ikke bør undervurdere, når der skal vælges et nyt sleeve til sin Macbook eller PC, det er størrelsen, pasformen og tykkelsen. Du skal altid vælge et sleeve der sidder meget tæt på din bærbar. Du vil på den måde opnå en optimal beskyttelse, da din laptop ikke hopper frem og tilbage nede i din taske.

Jo tættere sleevet sidder, desto bedre er beskyttelsen.

Tags

David