Skip to main content

Nyt headset fra Jabra bevarer det klassiske look

45
0

Noget nyt og spændende men samtidig klassisk. Det er det Jabra prøver at ramme med deres nye headset serie Engage 65 og 75 til kontorer og callcentre. De har haft stor succes med dens forgænger PRO 9400, men nu skal der ske noget nyt og man forventer noget lækkert. Jabra har indtil nu arbejdet længe på at skabe et helt nyt headset siden forgængeren blev lanceret i 2009.

Enkelte funktioner og lækkert look

Jabras nye headset lægger sig op af den enkle, men lækre stil. Det nye headset lanceres i hele to serier, så der er noget for enhver smag. Jabra Engage 65 og 75. Engage 65 er ledningsfri og kan nemt og hurtigt tilsluttes til din computer, men hvis du derimod er storforbruger af din smartphone har Engage 75 bluetooth funktion og kan parres til hele to smartphones af gangen. Designet taler for sig selv. Jabra har valgt et lækkert og stilrent look til deres headset, så det hverken virker klodset og stort eller har irriterende ledninger. Farven er holdt i det helt klassiske sorte, så man ikke skal bare bange for at komme til at ligne et fastelavnsris på arbejdspladsen, men har et diskret headset som passer til enhver stil.

Ingen gnavende ting omkring ørerne

Ikke nok med at det visuelle look for et headset skal være lækkert og gennemført, så er det også rigtig vigtigt, at det sidder godt på hovedet og over ørerne. Der er intet, der er værre end hvis man har et headset, som gnaver eller irriterer omkring ørerne hele tiden og giver ømme røde mærker efter brug. Med Jabra Engage 65 og 75 følger der flere forskellige tilpasningsmuligheder med så du kan justere det som du ønsker. Du får nakkebøjle og en hovedbøjle, samt to forskellige tilpasningsmuligheder med ørekroge så du får netop dem, der passer til dig, hvilket er en værdifuld ting hvis headsettet er i brug mange timer om dagen.

Det klassiske headset med nutidens funktioner

Derfor er Engage et godt bud på et headset til arbejdspladsen og kontorbrug. Det har de smarte nye funktioner som bluetooth, de er ledningsfri, der er nem besvarelse af opkald og så er der god lyd. Samtidig kan det også meget med det visuelle udtryk, hvor det klassiske headset kommer til udtryk, men med opgradering og forbedringer af stilen samt oplevelsen af at have det på og bruge det. Den mørke farve som brydes af sølv i midten, er med til at give headsettet et rent og stilfuldt udtryk, som kan bruges diskret på kontoret. Så hvis man gerne vil have fingerne i et godt funktionsrigt, og samtidig behageligt og klassisk headset så kunne man overveje Jabras nye serie eller som en start tjekke produktet ud og selv vurdere Jabras nye headset og dets look.

Tags

Nikoline