Skip to main content

Panel PC målrettet fødevareautomation – øger sikkerheden i vores fødevarer

46
0

Blue Line har netop lanceret et nyt produkt som både kan integreres i skabe, automationsudstyr, anlæg og maskiner. Produktet tåler højtryksspuling og er udviklet efter standarderne for fødevaresikkerhed. Tætheden og designet i produktet er målrettet teknikere, der søger kompromisløs kvalitet og ønsker at give brugerne alle muligheder for holde hygiejnen i top uden risiko for funktionsfejl.

- Som konstruktør eller maskinbygger er der mange valg der skal træffes. Valgene kan blive enklere med et udgangspunkt. Når det gælder panel PC’er til fødevareproduktion, er der nu kommet en enestående mulighed for at sikre et udgangspunkt i optimal og kompromisløs fødevaresikkerhed. Vi er meget af at lancere det nye produkt siger Niels Pedersen, direktør i Blue Line.

Dansk fødevaresikkerhed skal være i top

Kravene i miljøet for fødevareproduktion er meget krævende, og der avendes ofte meget hårdhændede rengøringsmidler. Det rustfrie stål på produktet er bygget til at imødekomme korrosion og den krævende rengøring. Løsningen leveres med Grade 304 Stainless Steel og optionelt Grade 316L. Derfor kan løsningerne holdes fuldstændige rene og dermed fødevaresikkerheden.

Kortere leveringstid og større fleksibilitet

- Vi har lyttet til kravene fra konstruktørerne og opbygget produktionen få ugers leveringstid på bestillinger siger Jørgen Rübner, CTO hos Blue Line.

Produktserien er udformet elegant true-flat design og leveres i størrelserne 7” til 21.5”. Den store fleksibilitet i produktet kommer til at interessere mange maskinbyggere for eksempel også mulighederne for at vælge mellem forskellige Touch funktioner. Projected Capacitive Touch, Resistive Touch eller uden touch. Produktet fås både som monitor eller med indbygget PC med Intel processor, der matcher kravene fra de applikationer, der skal afvikles på enheden.

Integrerbart via stærkt teknisk setup

De tekniske miljøer hvor enheden skal fungere kan også være meget forskellige, derfor leveres produktet med en bred vifte af muligheder i relation til Input/Output via USB, LAN og seriel kommunikation.

'Blue Line Stainless Steel Monitor og Panel PC-7200' af Panel Mount HMI’er til fødevarebranchen er designet efter standarderne inden for fødevaresikkerhed, EN 1672-2 og NFS/ANSI/3-A.

Dansk udviklede produkter har mange fordele til dansk fødevareproduktion

Dansk innovation skinner igennem her

  • Sikkerhed
  • Tidsbesparelse
  • Tilpasset til danske regler
  • Leveringstid
  • Kommunikation
Tags

David