Skip to main content

Mobilabonnementer og streaming: Her er de mange muligheder

11
0

Streaming er ikke længere blot en simpel betegnelse for få tjenester, der giver mulighed for selv at vælge sit TV-indhold. I stedet er der tale om et væld af tjenester, der spænder over både musik, lyd, TV og meget andet. Mobilabonnementer har adopteret den store hype og har derfor skabt stærke løsninger med alt det, som danskerne elsker.

Men hvilke muligheder er der egentlig? Det undersøger vi lige her. Vi fortæller dig mere om, hvilke streamingmuligheder der er med et mobilabonnement i dag, så du nemt kan have det hele med dig på farten.

Den klassiske streaming, som vi kender den

Vi kommer altså ikke uden om streaming-æraens største succes. For når det kommer til streamingtjenester, er særligt serier og film stadigvæk i høj kurs. Særligt under corona-krisen har Netflix og HBO oplevet et stort opsving.

Derfor er det også en fast bestanddel af mange mobilabonnementer i dag. Du kan nemt finde et mobilabonnement med streaming, hvor du kan udvælge dine favorit-tjenester. Det er samtidig en måde, hvor du som forbruger kan trykke prisen helt i bund. Ved at vælge streaming i dit abonnement får du ofte en samlet lavere pris, end hvad der er tilfældet ved enkeltvise abonnementer.

Vi lytter til podcasts som aldrig før

I de seneste tre år er der sket en hastig vækst for særligt én type af streaming. Det er ikke længere det visuelle, men derimod den lækre lyd, som vi finder i de mange tusindvis af podcasts på markedet i dag. Inden for blot det seneste år er der vokset flere forskellige podcast-tjenester frem, der dækker hele familien.

Det har selvfølgelig gjort plads til podcast-tjenester i mobilabonnementer. Du kan eksempelvis få Podimo med i dit abonnement, hvor du kan springe på alle favoritterne. Den store fordel ved denne type af streaming er, at du nemt kan agere passiv lytter. Her får du god og lærerig lyd i ørerne på arbejdspladsen eller cykelturen.

Podcast-universet byder på alt inden for true crime til talkshows og ekspert-programmer, og fælles for dem alle er den eminente mulighed for læring gennem lytning. I dag lytter mere end fire ud af 10 danskere til podcast, hvor andelen i 2010 blot var én ud af 10.

Den nye spiller er lydbøger

Lydbøger har egentlig været en del af boguniverset i mange år. Men her har det været som en ekstern CD eller en flad fornemmelse ved at lytte til downloadede versioner. Men bare det seneste år er der sket et opsving i de populære lydbøger, som mange danskere foretrækker fremfor at læse bøgerne i fysisk form.

Det har givet plads til et mobilabonnement, hvor du får den gode fortælling på farten. Det giver en god mulighed for at lytte til bøger på en effektiv måde, der giver det fulde udbytte. Og netop lydbøger er også gode i et mobilabonnement med familierabat. Du finder nemlig et væld af børnebøger, der gør underholdningen endnu nemmere og sjovere.

Og så er der selvfølgelig et mobilabonnement med musik, hvor du blandt andet finder Spotify, der er den helt store spiller inden for musik. Spotify finder du i langt de fleste løsninger, hvorimod lydbøger kan være mere specifikt alt efter den udbyder, du vælger.

 

Tags

David